Tulevia tapahtumia

Sisarusten päivä 10.4.2018

10.4. vietetään kansainvälistä sisarusten päivää. Päivä on hyvä syy juhlistaa sisaruutta, tuota tärkeää ja ainutlaatuista ihmissuhdetta, joka on usein yksi elämämme pisimmistä. Kokosimme vinkkejä päivän viettoon ja haastamme kaikki muistamaan omia sisaruksia ja erityisesti erityisten sisaruksia. Lue lisää täältä.

Perhetutkimuksen päivät 19.-20.4 & Lastenneurologian hoitajien päivät 26.-27.4.

Olemme mukana perhetutkimuksen päivillä Tampereella 19.-20.4. sekä lastenneurologian hoitotyön valtakunnallisilla koulutuspäivillä Turussa 26.4.2018. Toivottavasti tavataan!

Elämän askeleet -pajailta Valkeakoskella 25.4.

Tietolan koululla järjestettävä pajailta on suunnattu perheille, joissa on erityistä tukea tarvitseva perheenjäsen. Ilta toteutetaan yhteistyössä useiden toimijoiden kanssa. Yksi illan pajoista on suunniteltu sisaruksille ja Erityinen sisaruus -projekti on mukana pajaa toteuttamassa.

HUS Lastenklinikan vertaisiltama 3.5.

HUS Lastenklinikalla klo 17.30-19.30 järjestettävä iltama on tarkoitettu kaikille pitkäaikaissairaiden, vammaisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmille – niin sairaalassa kuin kotona olevien lasten. Illan teemana on sisarusten tukeminen ja puhumassa Erityinen sisaruus -projektin projektipäällikkö Katri Lehmuskoski. Illassa on mukana myös psykiatrinen sairaanhoitaja Minna Saksa kertomassa miten sairaalasta tuetaan sisaruksia. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Helsingin Lastenklinikka, Erityinen sisaruus-projekti, Munuais- ja maksaliitto ja Leijonaemot ry. Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittautumisesta.